Čtení na 2 min 04 Srp 2017

V LÉTĚ JEDINĚ V PANTOFLÍCH – RADÍ STYLE BY ELIZA

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Jakmile je léto v plném proudu a za oknem pětatřicet ve stínu, nechce se vám nic a nikam. Když už je to ale nevyhnutelné a musíte ven, nastane klasická otázka „Co na sebe?“  V létě je to ale jasné, protože nahá kůže je ten nejvíc snesitelný kompromis. Co ale na nohy? Já v létě nejradši chodím bosky. Užívám si teplého vzduchu, příjemné trávy a faktu, že nohy nemusím do ničeho svazovat.  To ale ve městě nejde. Když potřebuji ven, sáhnu po pantoflích.

Dneska už to ale nejsou ty příšerné rozlepující se „ťapky“, které má každý druhý. Stal se z nich trend. Jaké provedení zvolíte je však samozřejmě na vás, protože ani tady se fantazii meze nekladou. Nášivky, třásně, chloupky, barvy, kůže, plast, elegantní klasika, nebo strohý minimalismus. Popusťte uzdu své představivosti a obujte si letos něco trošku víc odvazového. Do botníku ale nezapomeňte vložit i klasiku. Ta se totiž nikdy neztratí, naopak.

Já letos chodím v kožených Vagabondech, ale k moři už mám nachystané i plastové Birkenstocky, které jsou do vody ideální. Tady jsem pro vás vybrala za mě top kousky.

1.VAGABOND    2.VAGABOND   3. STEVE MADDEN

4.PARFOIS   5.GINO ROSSI   6. GIOSEPPO

7.MARC O´POLO  8.BIRKENSTOCK  9.ANA LUBLIN

Jo a nezapomeňte taky na svoje drahé polovičky, táty, nebo kámoše od vedle, co se přijdou zeptat na radu, v čem tohle léto vyrazit do ulic. Kvalitní pantofle jsou ideální letní obuví i pro chlapy!

Přečtěte si další článek