Čtení na 2 min 11 Pro 2017

Černé šaty – Barbora, NakupujSeMnou.cz

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Černé šaty jsou naprostou klasikou, kterou musí mít každé děvče, slečna, paní, dáma v šatníku.

Hodí se na úplně každou událost, můžete je obléci na pracovní schůzku, do školy, do práce, na večeři, na kávu, do divadla, zkrátka úplně všude! Černé šaty zachrání jakoukoliv situaci. Jsou tu pro vás, pokud nevíte, co na sebe a vůbec se nemusíte bát, že někdo pozná, že jste je na sobě měly předevčírem. Je to jen o tom, jak je budete kombinovat.

K černým šatům můžete vzít jednoduše cokoliv, ať už to jsou tenisky, letní sandálky, lodičky, zimní kozačky a k tomu svetry, saka, kožené bundy, nebo elegantní kabáty. Vše můžete doladit doplňky a pro změnu k šatům obléct pásek nebo je oživit šátkem. Jeden den můžete být bláznivou rockerkou a další den pro změnu elegantní dámou. Z jakýchkoliv, i těch nejobyčejnějších černých šatů, můžete vytvořit stylový outfit a být naprosto okouzlující.

Malé černé šaty v šatníku jsou povinnost a já jsem jich pro vás vybrala pár pro inspiraci. A pokud je v šatníku už máte, tak určitě není na škodu mít jich na výběr hned několik. Co kdyby náhodou jedny nebyly po ruce? Zkrátka malých černých šatů není nikdy dost!

                                1.Silvian Heach     2.Vila     3.Fresh Made     4.Marciano Guess     5.Medicine

                                                     6.Only     7.Missguided     8.Mango     9.Mango

Přečtěte si další článek