Čtení na 2 min 04 Pro 2017

Běžci ve stylu – www.running2.cz

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Jsme sice sportovci a ambasadoři sportovních značek na Answear.cz, ale to neznamená, že bychom ve svém volném čase nechtěli vypadat dobře. Požádali jsme proto o pomoc známou módní stylistku Kláru Klempířovou, která nás oblékla tak, že už jsme se ani nechtěli zpátky převlékat.

Soňa:

Ráda se hezky oblékám, jenže nemám buňky na to, abych sledovala módní trendy a také mám svůj styl, který nosím dokola několik let. Líbí se mi, když ho někdo překope a navrhne mi něco úplně jiného. Ráda nosím sukně a ráda vypadám žensky. Na druhé straně jsem teď v poslední době skoro pořád jen ve sportovním, tak jsem zase chtěla něco, v čem bych mohla jít třeba s Michalem do kina nebo na večeři. Klárku znám už dlouho, vím, že je to skvělá odbornice. Dokonce jsme spolu kdysi pracovali, takže mě zná dobře. A trefila se. Vytvořila mi tři outfity – všechny se mi už na fotkách líbily. Zvláštní mi zpočátku připadal modrý křivák Mango, nic takového jsem na sobě nikdy neměla a asi by mě nenapadlo ho ani vyzkoušet. Když jsem ho sundala z ramínka a oblékla si ho k sukni, byla jsem nadšená. Stejně tak, jako z červeného kabátu Medicine – tuto značku mám hodně ráda. Jsou to módní kousky za dobrou cenu, avšak s velkým efektem.

Michal:

Stejně tak Klárka dobře vystihla Michala. Michalovi sluší košile a saka, ale červené kalhoty by nás asi nenapadly. A přitom byly super. Červená nás oba rozzářila, a tak jsme už v tomto oblečení odešli domů. Jedno je jisté – dobrý stylista výběrem oblečení nepřebije vaši osobnost, ale naopak ji podtrhne. Přesně tak, jako to udělala Klárka. Za to jí moc děkujeme.

 

1.OUTFIT:  1.Tričko, 2.Kalhoty, 3.Boty        2.OUTFIT:  1.Tričko, 2.Sukně, 3.Bunda, 4.Nízké kozačky

 

                      3.OUTFIT: 1.Šaty, 2.Kozačky                  4.OUTFIT: 1.Sako, 2.Košile, 3.Kalhoty, 4.Boty

Přečtěte si další článek